Mijn ouders zijn in 1972 gestart met de Kiekenshop in de Stalenstraat in Genk. Wild en gevogelte was hun specialiteit. Daarbij smaakt een aardappelkroket het best. Die zijn ze dan ook zelf beginnen te maken, wat meteen een succes bleek te zijn. Meer en meer traiteurs en restaurant vonden de weg naar de stalenstraat voor de heerlijke aardappelkroket. Dit recept is na 40 jaar nog steeds ongewijzigd. De winkel is in 1989 verkocht, maar de kroketten zijn ze blijven produceren. De kroketten werden vanaf toen uitgeleverd. Toen kwam ik, Raoul Bijnens, in het verhaal. Ik heb hotelschool in Hasselt gevolgd en ik heb jaren ervaring opgedaan bij diverse restaurants, zoals 't Driesent, Het Klein Genoegen, De Slagmolen en Blue Olive. In mijn vrije tijd begon ik te experimenteren met nieuwe smaken en vormen voor kroketten. Zo is ons gamma uitgebreid met onder andere garnaalkroketten en diverse tapaskroketjes. Wij bouwen op dit moment een nieuwe grote productiehal op bedrijventerrein Kieleberg in Bilzen. Wie weet voor de volgende generatie…